+31 (0)528 204 016 of mail ons.                        

Proefverpakking

Alle Koopmans verf en beits kleuren zijn leverbaar in een 100 ml proefverpakking.

Zo bent u thuis in de gelegenheid om het product te verwerken en te beoordelen, zodat het keuze moment vergemakkelijkt wordt en u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kleurbepaling, zo lastig! 

Niets is persoonlijker als kleur, geur en smaak. Het is een uitdaging om uw schilderwerk af te werken met de juiste kleur verf of beits.

Uit ervaring weten de medewerkers van Koopmans buitenbeits dat het kiezen van een kleur via een beeldscherm ontzettend lastig is.

Kleuren kunnen op verschillende beeldschermen net een andere uitstraling geven.

Bij gebruik van reguliere kleurenkaarten gaat het om een 2d weergave van een geprinte kleur. Het uiteindelijke resultaat wordt niet alleen bepaald door de pigmenten in de verf zelf maar tal van andere factoren spelen een rol bij het uiteindelijke eindresultaat. U kunt hierbij denken aan;

  • houtsoort
  • laagdikte
  • manier van aanbrengen
  • lichtinval

Proefverpakking 

Alle Koopmans verf en beits kleuren zijn leverbaar in een 100 ml proefverpakking. Zo bent u thuis in de gelegenheid om het product te verwerken en te beoordelen, zodat het keuze moment vergemakkelijkt wordt en u niet voor verrassingen komt te staan.

Gratis proefverpakking

Bij een bestelling van 7,5 liter (van één kleur) ontvangt u het aankoopbedrag + verzendkosten van 1 proefblikje retour.

Dit concept is zéér uniek in de verfbrache!

Disclaimer

Per bestelling slechts 1 proefblikje van dezelfde kleur. Proefblikjes zijn uitsluitend bedoeld voor het monsteren/uit testen van de kleur. 100 ml is een indicatie. Proefblikjes worden handmatig afgevuld waardoor lichte leksporen zichtbaar kunnen zijn op de verpakking.