+31 (0)528 204 016 of mail ons.                        

Monumenten Beits

Koopmans Monumenten Beits en Ecoleum zijn 2 prachtige buitenbeits producten uit het Koopmans assortiment. Ze worden regelmatig in combinatie met elkaar gebruikt. De combinatie versterkt het pure karakter van hout en benadrukt de robuuste karakteristieke stoere en sobere uitstraling van bijvoorbeeld uw overkapping, veranda of gepotdekselde (kap)schuur.

Waar Ecoleum niet gebruikt kan worden staat Koopmans Monumenten Beits zijn mannetje.

Nieuw geschaafd of reeds geschilderd hout wat niet met Ecoleum behandeld kan worden kan wel behandeld worden met Monumenten Beits. Zo wordt deze buitenbeits met zuivere lijnolie veel toegepast voor het schilderen of beitsen van deuren en kozijnen.

Semi-dekkende beits

Monumenten Beits is een weersbestendige semi-dekkende beits. Semi dekkend houdt in dat de verf beits half – gedeeltelijk dekkend is. De houtstructuur blijft zichtbaar en er vormt zich een ‘laagje’ verf op het hout. Dit wordt filmvormend genoemd.   

Uitstraling

Koopmans Monumenten Beits is leverbaar in de kleur zwart. De impregnerende buitenbeits is transparant waardoor de houtnerf zichtbaar blijft waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoud. Door de matte glansgraad van het product wordt het gevoel van robuustheid, nostalgie en soberheid nog meer benadrukt.

Koopmans Monumenten Beits bestellen

Koopmans Monumenten Beits bestellen? Natuurlijk bij Koopmans Buitenbeits.

Wij leveren probleemloos aan particulieren, schildersbedrijven, bouwbedrijven, tuinhuisleveranciers enz.

Wij hechten waarde aan kwaliteit en service: wij geven professioneel advies, staan garant voor snelle levering, Koopmans Monumenten Beits is leverbaar binnen 2-5 werkdagen.

Bestellingen voor 17.00 uur geplaatst worden dezelfde dag in behandeling genomen.

Bestellen vanuit vanuit België, Luxemburg of Duitsland? Geen probleem ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.