+31 (0)528 204 016 of mail ons.                        

Ecoleum

Koopmans Ecoleum is een sterk impregnerende buitenbeits welke het hout een nostalgische en robuuste matte uitstraling geeft.

Ecoleum wordt toegepast op fijnbezaagd en ruwhout. 

Koopmans Monumenten Beits en Ecoleum zijn 2 prachtige buitenbeits producten uit het Koopmans assortiment. Ze worden regelmatig in combinatie met elkaar gebruikt. De combinatie versterkt het pure karakter van hout en benadrukt de robuuste karakteristieke stoere en sobere uitstraling van bijvoorbeeld uw overkapping, veranda of gepotdekselde (kap)schuur.

Onderhoud en renovatie

Ecoleum is uitermate geschikt voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.  Oude verf en buitenbeits lagen als ook oude Carboleum lagen als ook verweerde houten ondergronden kunnen behandeld worden met dit impregneermiddel op lijnoliebasis.

Natuurlijk is het ook mogelijk om nieuw onbehandeld hout de beitsen met de milieuvriendelijke Ecoleum.

Goede vervanging Carboleum

Sinds 2001 is het bekende Carboleum ook wel Carbolineum verboden in Nederland.

Heel veel mensen kennen dit aloude product welke niet voor niets is verboden.

Carboleum kon schade toebrengen aan luchtwegen en zelfs pijnlijke brandwonden kon het veroorzaken. Carbolineum was teerhoudend, mede daardoor was het hout jarenlang beschermd.

Inmiddels is er een gedegen vervangend middel op de markt gebracht, welke teerolievrij is; Koopmans Ecoleum

Gepotdekselde schuren en overkappingen

Koopmans Ecoleum wordt veel gebuikt bij gepotdekselde houten schuren en overkappingen. Juist omdat deze buitenbeits een stoere, sobere en karakteristieke uitstraling heeft is het zo geliefd.

Uitstraling

Ecoleum is leverbaar in 9 kleurtinten. De impregnerende buitenbeits is transparant waardoor de houtnerf zichtbaar blijft waardoor het hout zijn natuurlijke uitstraling behoud. Door de matte glansgraad van het product wordt het gevoel van robuustheid, nostalgie en soberheid nog meer benadrukt.

Gerelateerde producten

Monumenten Beits – voor het beitsen of schilderen van deuren en kozijnen van bijvoorbeeld uw schuur, tuinhuis, blokhut, veranda of overkapping kunt u kiezen voor Koopmans Monumenten Beits.

Dit product past uitstekend bij het stoere en robuuste karakter van de Ecoleum en is geschikt voor (onbehandeld) gladgeschaafd hout.

Koopmans Ecoleum bestellen

Koopmans buitenbeits bestellen? Natuurlijk bij Koopmans Buitenbeits.

Wij leveren probleemloos aan particulieren, schildersbedrijven, bouwbedrijven, tuinhuisleveranciers enz.

Wij hechten waarde aan kwaliteit en service: wij geven professioneel advies, staan garant voor snelle levering, alle Ecoleum buitenbeits kleuren zijn leverbaar binnen 2-5 werkdagen.

Bestellingen voor 17.00 uur geplaatst worden dezelfde dag in behandeling genomen.

Bestellen vanuit vanuit België, Luxemburg of Duitsland? Geen probleem ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.