+31 (0)528 204 016 of mail ons.                        

Hout- & Bielzenzwart

Koopmans hout- & bielzenzwart is een coating-achtige buitenbeits welke speciaal ontwikkeld is voor het beschermen van houten delen onder de grond. U kunt hierbij denken aan bielzen, grondpalen, schuttingpalen en houten hekwerken. 

Bitumen

Hout- & bielzenzwart kan toegepast worden op nieuw hout als ook op oude bitumenlagen. Zo is het geschikt voor renovatie en onderhoud van uw tuinhout. Let op! Het oppervlak dient ruw of fijnbezaagd te zijn voor het gebruik van hout- & bielzenzwart.

Jarenlange bescherming

Deze beschermende buitenbeits coating heeft een impregnerende werking. Dit houd in dat de beits / verf grotendeels opgenomen wordt door het hout, waardoor het jaren lang beschermd word. Koopmans hout- & bielzenzwart kan verwerkt worden op hout dat zich zowel onder als bovengronds bevindt. Schuttingpalen en dergelijke kunnen dus met één en hetzelfde product behandeld worden.

Uitstraling

Koopmans hout- & bielzenzwart is verkrijgbaar in de kleur zwart. Na droging heeft het hout oppervlak een zijdematte uitstraling.

Koopmans Hout- & Bielzenzwart bestellen

Koopmans Hout- & bielzenzwart bestellen? Natuurlijk bij Koopmans Buitenbeits.

Wij leveren probleemloos aan particulieren, schildersbedrijven, bouwbedrijven, tuinhuisleveranciers enz.

Wij hechten waarde aan kwaliteit en service: wij geven professioneel advies, staan garant voor snelle levering, de Hout- & bielzenzwart is leverbaar binnen 2-5 werkdagen.

Bestellingen voor 17.00 uur geplaatst worden dezelfde dag in behandeling genomen.

Bestellen vanuit vanuit België, Luxemburg of Duitsland? Geen probleem ook dan kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.