Over ons

Koopmans Buitenbeits is een onderdeel van Zinka, voor duurzame bescherming.

Zinka is een webshop welke in april 2014 is gestart met de verkoop van bouw en houtbeschermingsproducten aan particulieren en professionals. Zinka webwinkels doet waar ze goed in is. Kwalitatief goede producten leveren tegen concurrerende prijzen en dat terwijl servicegericht werken en klantvriendelijkheid voorop staat.

Door nauwe banden met de leveranciers en een grote eigen voorraad is snel leveren absoluut mogelijk.Koopmans verf historie

Koopmans Buitenbeits kantoor

Koopmans verf bestaat al sinds 1885. Dat is ruim 130 jaar ervaring! Waar vind je dat nog!

Koopmans, ooit begonnen als ambachtelijke verfmaker maar inmiddels uitgegroeid tot een moderne fabriek die zich kan meten met de grootste verffabrikanten van Europa.

Sinds de jaren ’70 produceert Koopmans Verf het alom bekende Perkoleum. Tot op de dag van vandaag wordt dit product nog steeds verkocht, weliswaar geoptimaliseerd, maar het is nog steeds één van de hardlopers binnen het Koopmans Buitenbeits assortiment. Perkoleum is leverbaar in hoogglans en zijdeglans en is op basis van lijnolie.

Begin jaren ’90 wordt in Nederland Carboleum verboden. Carboleum was een teerhoudend materiaal die veelal werd toegepast op houten schuren, hekwerken en omheiningspalen.

Assortiment Koopmans Buitenbeits

In verband met de volksgezondheid zijn de teerhoudende Carboleum, Carbolineum en Hout en bielzenzwart in 1991 per wet verboden.

In 1992 komt er een nieuw product op de markt; Ecoleum. Deze Ecoleum is het vervangende product voor Carboleum. Hout wat behandeld is geweest met Carboleum kan met de natuurvriendelijke en lichaamsvriendelijke Ecoleum worden overlaagd.

Ecoleum is een (semi)(gedeeltelijk) dekkende beits welke in eerste instantie veel door boeren werd gebruikt voor onderhoud van de schuren en hekwerken maar ook snel door particulieren werd overgenomen. Ecoleum is inmiddels niet meer het kleine broertje van de Perkoleum maar een volwaardig ‘familielid’ uit het Koopmans Buitenbeits assortiment.

In 1999 wordt Perkoleum door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ een echte bekroning voor het product en natuurlijk de producent. Consumenten hebben het product omarmt en gebruiken het gretig in verband met de goede prijs – kwaliteit - verhouding.

De 21 eeuw wordt in de eerste jaren met name gebruikt voor vernieuwing. Verschillende merken verf worden overgenomen om zo een compleet aanbod verfproducten te leveren aan de professionele en de particuliere markt.

In 2017 start de verkoop van Koopmans Verf via de webshop www.koopmansbuitenbeits.nl

In deze shop is specifiek gekozen voor de buitenbeits producten van Koopmans verf. Zo worden de producten Ecoleum, Perkoleum, Monumentenbeits en Hout en Bielzenzwart uitgelicht en toegelicht waardoor ze de aandacht krijgen welke ze verdienen.

Uniek is dat via de webshop koopmansbuitenbeits proefverpakkingen verkrijgbaar zijn om thuis een kleurentest te doen. Door thuis de verf of beits te testen op uw eigen hout krijgt u het beste een indruk van het eindresultaat. Hierdoor worden teleurstellingen voorkomen en hebben we tevreden klanten!Benieuwd naar de andere webshops van Zinka webwinkels? Neem gerust een kijkje.

Zinka
Zinka

Hier vindt u het gehele assortiment van Remmers BV (voorheen Remmers Bouwchemie). Kunt u onverhoopt een product niet vinden? Vraag het aan een van onze medewerkers, alles is te leveren. Ook voor andere vragen kunt u bij onze medewerkers terecht zowel telefonisch als per mail.

www.zinka.nl

Krijtverf Kopen
Krijtverf Kopen

Hier vindt u Style & Coloré Krijtverf en Muurverf Kalkmat. Deze unieke matte verf wordt ambachtelijk geproduceerd in het Drentse Hoogeveen. Door de matte uitstraling past deze verf uitstekend in een stoer en sober interieur maar ook nostalgische en brocante sferen worden hiermee benadrukt.

Laat u inspireren!

www.krijtverfkopen.nl

Buitenbeits Kopen
Buitenbeits Kopen

Nederlandse kwaliteitsproducten, direct vanaf de fabriek naar de consument!

Bent u op zoek naar een doeltreffende oplossing om het hout rondom uw huis zo goed mogelijk te kunnen beschermen? Dan is beits voor buiten de ideale oplossing en daarvoor bent u bij Buitenbeits Kopen aan het juiste adres! Op onze webshop vindt u buitenbeits van de beste kwaliteit. U vindt hier zowel beitsen voor professioneel gebruik als voor particulier gebruik.

www.buitenbeitskopen.nl

Remmers Impregneer
Remmers Impregneer

Op zoek naar een impregneermiddel? Geen probleem op deze pagina vindt u alle producten van Remmers. Moeite met kiezen? Ook daar is een oplossing voor, gebruik de bestelhulp. Zo vindt u gemakkelijk het juiste product voor de juiste klus.

www.remmers-impregneer.nl

HK Lazuur
HK Lazuur

HK Lazuur is al jaren dé nummer 1 op houtbeschermingsgebied. Vandaar dat er een volledige webshop aan geweid is. Natuurlijk is niet alleen HK Lazuur verkrijgbaar maar ook andere soorten beits en verf zijn hier te vinden. Kortom een compleet assortiment met kwaliteitsproducten voor al uw (tuin)hout.

www.hklazuur.com