DHL Verzending

Op Koopmans Buitenbeits worden kwalitatief hoogstaande producten verkocht. U mag erop vertrouwen dat deze producten bij verzending ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

Die aandacht begint al op het moment dat ze verpakt worden. Al producten worden voorzien van een sticker met ons logo en telefoonnummer. Zo nodig zijn wij voor u makkelijk te bereiken om vragen te beantwoorden. Tevens wordt er een technisch merkblad meegeleverd waarop de verwerkingstips en verbruik staan vermeld.

De dozen die worden gebruikt zijn zogenaamde dubbele golf dozen. Dit zijn extra stevige dozen die tegen een stootje kunnen. Dit om beschadigingen en lekkages tot een minimum te beperken. Daarnaast worden er met oranje waarschuwingsplakband en pijlen stickers gewezen op een zorgvuldige omgang met het pakket door de pakketbezorger.

Al onze pakketten worden verzonden met DHL. DHL is een internationaal bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in pakketdiensten.

DHL levert de pakketten voor Koopmans Buitenbeits door heel Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. U heeft als klant een keuze uit 3 afleverpunten. U kunt kiezen voor aflevering op het factuuradres. Ook kunt u een afleveradres anders dan het factuuradres kiezen. Als 3e mogelijkheid is aflevering in een DHL-Parcelshop. Via de shop vinder in ons bestelsysteem kunt u kiezen voor de dichtstbijzijnde of uw eigen voorkeurs shop aangeven.

Met Koopmans Buitenbeits ben u verzekerd van een snelle, correcte en degelijke levering van uw producten!