Advies op maat

Op de pagina Koopmans Buitenbeits vindt u een beperkt aanbod van Koopmans verfproducten. Dit is een bewuste keuze. Mocht u een product zoeken welke niet op de site vermeld staat, geen probleem deze is ook snel te leveren.

De keuze voor een beperkt aanbod is goed te onderbouwen. De buitenbeits en verf producten die nu tentoongesteld worden beslaan het gehele houtbeschermingswerk rondom uw huis, tuin en buitenverblijf. Uit ervaring weet het team van Koopmans Buitenbeits dat te veel keuze mensen afschrikt. Zeker wanneer u niet dagelijks werkt met verf en beits kan het bepalen van de juiste soort een lastige klus zijn.

Via de keuzehulp op de site, welke via iedere pagina benaderbaar is, wordt u stap voor stap begeleid naar het juiste producten.

Op het moment dat de productkeuze gemaakt is kunt u de kleurkeuze maken. Via het beeldscherm krijgt u een goede indruk van de verschillende kleuren die leverbaar zijn.

Toch nog moeite met kiezen? Koopmans Buitenbeits heeft een uniek concept. Dat unieke concept zijn de proefverpakkingen die leverbaar zijn. Elke kleur is te verkrijgen in een 100 ml proefverpakking. Zo kunt u thuis, op uw eigen tijd, op uw eigen hout en in uw eigen omgeving de juiste kleuren testen en beoordelen. Zo worden de kleurkeuzes weloverwogen genomen en is de kans op een teleurstelling tot een minimum beperkt.

Mocht u aan de hand van de keuzehulp toch nog vragen hebben dan staat het team per mail of telefoon u graag te woord.